Hodnocení obchodu

5,0 31 hodnocení
Přidat hodnocení
5
31x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VH Avatar autora | 26.8.2019
rychlé dodání dobrá komunikace spokojenost největší
AK Avatar autora | 20.8.2019
LB Avatar autora | 20.8.2019
RB Avatar autora | 19.8.2019
MK Avatar autora | 29.7.2019
bez připomínek
AM Avatar autora | 10.7.2019
Dobrá komunikace, srozumitelné návody, rychlé dodání zboží. Ještě nemám vyzkoušeno, ale dala jsem na recenze, takže si myslím, že budu spokojená. Rovněž děkuji za milé dárky, mám z nich radost.
MK Avatar autora | 4.7.2019
Rychlé dodání. Perfektní účinnost obou přípravků. Doporučuji.
ED Avatar autora | 23.6.2019
Rychlé dodání. Výborné poradenství včetně zodpovězených dotazů. Návod v čeština va výrobku i v krabici. Krásně voní- višňová vůně.
IH Avatar autora | 9.6.2019
Ano jsem spokojená.
JV Avatar autora | 3.6.2019
Nákup byl rychlý, obchod můžeme jen a jen doporučit
PK Avatar autora | 16.5.2019
IG Avatar autora | 6.5.2019
Paní H. Šináglová nám ochotně ještě ten samý den OSOBNĚ dovezla objednané zboží. Jsem velice nadšen!!! Obchod mohu jedině doporučit, výrobky splnily účel na 1* - mnohokrát Vám paní Šináglová děkuji. Milan.
IS Avatar autora | 6.5.2019
Spolehlivost, rychlost.
IK Avatar autora | 4.5.2019
Super - rychlost vyřízení
JJ Avatar autora | 4.5.2019
seriozní a velice rychlé jednání i dodání zboží
Avatar autora | 3.5.2019
+ Rychlost vyřízení

MB Avatar autora | 25.4.2019
Moc milá paní, rychlé předání až domů. Návod na čištění a dáreček. Moc doporučuji. Děkuji Bumbová
Avatar autora | 19.4.2019
Výborné jednání i podané vysvětlení k požadovanému výrobku ,příjemné jednání nad očekávání a velmi rychlé vyřízení i s odesláním vybraného zboží.
Avatar autora | 17.4.2019
Nad míru spokojená, rychle dodání a vyřešený pro nás problém s úžasným efektem Vašeho přípravku.Děkuji Žůrková
Avatar autora 17.4.2019
Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení. Jsem moc ráda, že Vám přípravek na čištění lustru pomohl. Přeji Vám krásné dny a jsem Vám i nadále k dispozici.
V Avatar autora | 11.4.2019
super, super, rychlé dodání, výborné produkty.
Avatar autora 17.4.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi si toho vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni s naším přístupem i zbožím :-) Přejeme Vám krásné dny a jsme Vám i nadále k dispozici.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 31