Hodnocení obchodu

5,0 336 hodnocení
Přidat hodnocení
5
332x
4
2x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
IK Avatar autora Ing. Lubomír Konecký | 4.5.2019
Super - rychlost vyřízení
JJ Avatar autora Jitka Jakubíková | 4.5.2019
seriozní a velice rychlé jednání i dodání zboží
Avatar autora | 3.5.2019
+ Rychlost vyřízení

MB Avatar autora Martina Bumbová | 25.4.2019
Moc milá paní, rychlé předání až domů. Návod na čištění a dáreček. Moc doporučuji. Děkuji Bumbová
Avatar autora | 19.4.2019
Výborné jednání i podané vysvětlení k požadovanému výrobku ,příjemné jednání nad očekávání a velmi rychlé vyřízení i s odesláním vybraného zboží.
Avatar autora Anděla Žůrková | 17.4.2019
Nad míru spokojená, rychle dodání a vyřešený pro nás problém s úžasným efektem Vašeho přípravku.Děkuji Žůrková
Avatar autora Hana Šináglová (Administrátor) 17.4.2019
Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení. Jsem moc ráda, že Vám přípravek na čištění lustru pomohl. Přeji Vám krásné dny a jsem Vám i nadále k dispozici.
V Avatar autora Věra | 11.4.2019
super, super, rychlé dodání, výborné produkty.
Avatar autora Hana Šináglová (Administrátor) 17.4.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi si toho vážíme a jsme rádi, že jste spokojeni s naším přístupem i zbožím :-) Přejeme Vám krásné dny a jsme Vám i nadále k dispozici.
MK Avatar autora Milena Klepáčková | 10.4.2019
DH Avatar autora Dagmar Holcová | 8.4.2019
Naprosto
Avatar autora Hana Šináglová (Administrátor) 17.4.2019
Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení. Těší mě, že jste byla spokojena s naším přístupem i s balíčkem na čištění kůže. Přeji krásné jarní dny
ZB Avatar autora Zuzana Beranová | 8.4.2019
PC Avatar autora Petr Coufal | 8.4.2019
LH Avatar autora Lenka Havlová | 8.4.2019
Naprostá spokojenost .
Avatar autora Hana Šináglová (Administrátor) 17.4.2019
Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení. Jsem moc ráda, že jste spokojena s našimi službami i zbožím :-) Věřím, že Vám levannulový vosk provoní jaro. Přeji Vám krásné dny a jsem Vám i nadále k dispozici.
PT Avatar autora Pavlína Tretiníková | 8.4.2019
Avatar autora Vladimír Ševela | 8.4.2019
Avatar autora | 7.4.2019
+ Rychlé vyřízení
+ Dobrá komunikace

Rychlé dodání zboží, přípravky fungují a snadno se používají
PB Avatar autora Paris Betos | 7.4.2019
Velká spokojenost s obchodem i s produkty.
Avatar autora Hana Šináglová (Administrátor) 17.4.2019
Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení. Velmi si toho váží a jsem ráda, že jste spokojeni s naším přístupem i zbožím :-) Přeji Vám krásné dny a jsem Vám k dispozici.
TD Avatar autora Tereza Domesová | 7.4.2019
Rychlé vyřízení, soručení bez problému.????
Avatar autora | 24.3.2019
rychlé vyřízení dodávky, vše bez poblémů

Stránka 17 z 17 , položek celkem: 338